Kitara nadaljevalna akordi
3 posters
Stran 1 od 1
Kitara nadaljevalna akordi
Evo zopet jaz po dolgem času. Moram pohvalti tudi nadaljevalno stopnjo, čeprav pa je že kar težka. Tako da napredujem počasneje kot pri osnovni hahaha. eno vprašanje imam glede priloge. V prilogi so tud osnovni akordi, akordi iz osnovne stopnje. ali se ti kaj razlikujejo od tistih v osnovni stopnji ali zakaj so ponovno priloženi. to sprašujem ker ne vem ali naj še enrkat pregeldujem vse skupaj. Drugače pa vsa čast, odlično narejeno!
hvala in lep pozdrav! lojze
hvala in lep pozdrav! lojze
penzioner Lojze- Število prispevkov : 5
Re: Kitara nadaljevalna akordi
Pozdravljen Lojze, me zelo veseli da je tako:)
Akordi iz osnovne stopnje so isti, so pa dodani v nadaljevalni stopnji zato ker nekateri se odločijo samo za nadaljevalno stopnjo. Tako da imajo komplet akordov iz obeh stopenj.
LP Borut
Akordi iz osnovne stopnje so isti, so pa dodani v nadaljevalni stopnji zato ker nekateri se odločijo samo za nadaljevalno stopnjo. Tako da imajo komplet akordov iz obeh stopenj.
LP Borut
borut- Število prispevkov : 184
A tako, torej jih že poznam ha ha, super
Lp Lojze
Lp Lojze
evo spet jaz
zdaj pozimi vadim kar kakšno uro na dan, se pa res kar odlično počutim po igranju, kot kakšna meditacija
Imam pa vprašanje 39. lekcija, dodatni listi, ali se tam igra tudi na peti legi prva struna, ker ni označeno z modro barvo.
lppl
zdaj pozimi vadim kar kakšno uro na dan, se pa res kar odlično počutim po igranju, kot kakšna meditacija
Imam pa vprašanje 39. lekcija, dodatni listi, ali se tam igra tudi na peti legi prva struna, ker ni označeno z modro barvo.
lppl
Ja, seveda
LP Borut
LP Borut
borut- Število prispevkov : 184
Aha, to je tut mene zanimal.
simeon70- Število prispevkov : 1
Stran 1 od 1