Paket Violina osnovna stopnja.
2 posters
Stran 1 od 1
Paket Violina osnovna stopnja.
Sem nova na forumu , naročila sem tudi vas paket violina in sem si prav rekla , da vam moram napisati, da sem res zadovoljna z vašim paketom, sem vesela da obstajate. Na kratko bom razložila, sem začetnica v violini in sem tudi šla na en obisk v privat glasbeno šolo, dokler vas nisem našla na internetu. Takoj mi je bil vaš paket všeč in sem se raje odlocila za vas kot pa za šolanje v privat glasbeni soli, ker mi je vseč , da najprej dajete poudarek na teoriji, šele potem na igranju. To je to kar sem iskala, ker bi bila rada tudi notno pismena. Sedaj sem sele pri prvi lekciji , prvi teden in se držim tega, ne prehitevam, čeprav ze znam začetne lekcije. Všeč mi je tudi , da so na razpolago instruktorji v živo aii preko Skype.
Pišem vam zato , da vas pohvalim da sem izredno zadovoljna z vašim učenjem, nekatere glasbene šole se izogibaju učenju not, vi pa prav dajete tudi poudarek na to , kar je tudi prav, saj brez not ne gre, tako da sem vesela da sem se odločila za vas in sem prav naredila, saj so glasbene sole v primerjavi z vasim paketom dražje in manj naučijo .
Vsak ki se bo odločil za vaše šolanje mu ne bo žal , kot tudi meni ni .
Prisrčen pozdrav .
Simona.
Pišem vam zato , da vas pohvalim da sem izredno zadovoljna z vašim učenjem, nekatere glasbene šole se izogibaju učenju not, vi pa prav dajete tudi poudarek na to , kar je tudi prav, saj brez not ne gre, tako da sem vesela da sem se odločila za vas in sem prav naredila, saj so glasbene sole v primerjavi z vasim paketom dražje in manj naučijo .
Vsak ki se bo odločil za vaše šolanje mu ne bo žal , kot tudi meni ni .
Prisrčen pozdrav .
Simona.
pksimona- Število prispevkov : 1
Kraj : cerklje na gorenjskem
Re: Paket Violina osnovna stopnja.
Pozdravljeni Simona,
super, hvala za povratne informacije, veliko veselja pri osvajanju novig glasbenih znanj vam želimo.
Lep dan,
Borut
super, hvala za povratne informacije, veliko veselja pri osvajanju novig glasbenih znanj vam želimo.
Lep dan,
Borut
borut- Število prispevkov : 184
Similar topics
» klavir osnovna stopnja
» Ne poznam not
» kupil bom paket
» nadaljevalna stopnja klavir!!
» nadeljevalna stopnja kalvirke
» Ne poznam not
» kupil bom paket
» nadaljevalna stopnja klavir!!