frajtonerca
+9
enfant
helena88
Lipe
Gustl
Miros
Andrej
yoyo
alan
pope
13 posters
Stran 1 od 1
frajtonerca
Razmišljam če bi kupit paket frajtonerca. Je res, da ni nobenih not? kakose potem učiš, ali je to sploh možno da se naučiš igrat samo po tem da gledaš video? V kolko časa že znaš kaj zaigrat? Ali ima kdo izkušnje?
pope- Število prispevkov : 1
Re: frajtonerca
Ej stari špica. Iz vseh zornih kotov, počasni posnetki, jst že špilam ko norc. Nism mogu vrjet, de je tko lahko. Mal je zajeban na začetku, ko vlečeš in stiskaš meh, sam pol kapiraš kr samo od sebe špila.
alan- Število prispevkov : 1
Svaka čast. Dobro prikazano. Sam je treba pa kar velik vadit.
yoyo- Število prispevkov : 2
živijo
Pozdravljenpope je napisal/a:Razmišljam če bi kupit paket frajtonerca. Je res, da ni nobenih not? kakose potem učiš, ali je to sploh možno da se naučiš igrat samo po tem da gledaš video? V kolko časa že znaš kaj zaigrat? Ali ima kdo izkušnje?
Ja lahko se naučiš samo z opazovanjem in s posnemanjem. Ni najbolj enostavno,toda,če se boš potrudil je možno. Govorim iz lastnih izkušenj. Not ne potrebuješ,ker je učenje tako narejeno. Pri Frajtonerci sploh ni običajnih not ampak malo drugače. Jih pa ne potrebuješ,učiš se z opazovanjem kateri gumb se pritisne. Učenje traja toda enostavne se zna takoj. Seveda moraš slediti navodilom. Jaz nisem in sem zaradi tega za nekaj mesecev odstavil učenje,sedaj pa sem ponovno začel z vadbo.
Lep pozdravjavascript:emoticonp('')
Andrej- Število prispevkov : 1
Če imaš diatonično harmoniko rad, jo le kupi. Za pšotrebe učenja seveda obstajajo tudi ustrezne prilagoditve not, tako da bi ti celo jaz lahko priskrbel lepo število skladbic tako prirejenih.pope je napisal/a:Razmišljam če bi kupit paket frajtonerca. Je res, da ni nobenih not? kakose potem učiš, ali je to sploh možno da se naučiš igrat samo po tem da gledaš video? V kolko časa že znaš kaj zaigrat? Ali ima kdo izkušnje?
Diatonična harmonika ni nič težja in tudi nič lažja ko kakšen drug intrument. Če imaš veselje do nje, je to že pol znanja. Drugo pa je malo naravne nadarjenosti, pa kar gre> Ko tisti, ki pravi, da 'špila ko norc'. Jaz mu verjamem. Veselje ima, pa nadarjen je, in takemu je igranje lahko.
Sicer pa se na tem portalu hvalijo, da te lahko naučijo na daljavo. Izkoristi to redko možnost!!!
Miros- Število prispevkov : 4
Jast sem se kar dobro naučo. Zdaj že špilan tudi takšne ki niso v lekcijah
Čakam pa še tudi na kakšno nadaljevaljnjo stopnjo
LP GUSTL
Čakam pa še tudi na kakšno nadaljevaljnjo stopnjo
LP GUSTL
Gustl- Število prispevkov : 6
Tam od 500 eur naprej, čeprav kvalitetne so pa po moje tam od jurja naprej.
Lp
Lp
uglasitev
Oj. mene pa zanima, kero uglasitev frajtonarce je najboljš met, a je c-f-b. Lp
helena88- Število prispevkov : 2
Kraj : črni vrh nad polhovim gradcem
Ubistvu je čisto vseen katera uglasitev je. Vse se igrajo isto. Tako da s c-f-b sigurno ne moreš falit.
basi
oj. jst se učim harmonko zdej doma prbližn en mesc, pa me zanima, kako se drugi učite. k men basi delajo probleme na melodičnem delu se hitr naučim k pa hočem vklučt base mam pa probleme, ko vadim po parih dneh mi pol rata tud z basi zravn zaigrat. pa me zanima a se slučajno narobe učim, al je to normaln.
helena88- Število prispevkov : 2
Kraj : črni vrh nad polhovim gradcem
po enem mesecu je to normaln
treba bo malo trenirati pa bo vse bolj enostavno
lp
treba bo malo trenirati pa bo vse bolj enostavno
lp
SUPER:D:D:D
Lahko rečem samo super izdelano. naučo sem se špilat harmoniko, ne morem verjet. kdaj lahko pričakujen naslednjo verzijo, nadaljevano?
Lahko rečem samo super izdelano. naučo sem se špilat harmoniko, ne morem verjet. kdaj lahko pričakujen naslednjo verzijo, nadaljevano?
enfant- Število prispevkov : 2
Nas veseli da je tako kot praviš!
Računamo da po počitnicah nadaljevana stopnja ugledala luč sveta.
Lp Borut
Računamo da po počitnicah nadaljevana stopnja ugledala luč sveta.
Lp Borut
borut- Število prispevkov : 184
Pozdrav vsem, sem mislila da je to veliko težje hi hi
No na začetku je bilo, vendar sem kar osvojila prve melodije.
Pogumno vežbanje želim tudi drugim.
Sanja
No na začetku je bilo, vendar sem kar osvojila prve melodije.
Pogumno vežbanje želim tudi drugim.
Sanja
SanjaSanja- Število prispevkov : 1
nadaljevalna frajtonarca je pa res super! še bolša kot osnovna
Kety- Število prispevkov : 1
jap, tega se lotim čez kakšno leto. ko bom za silo igral klavir
sebaa- Število prispevkov : 2
Stran 1 od 1