21 lekcija kitare
3 posters
Stran 1 od 1
21 lekcija kitare
Prišla sem do 21 lekcije, pa se mi je malo zataknilo.
Ne razumem 4/4 takta oz. ne vem točno kako se igra. Se mi zdi, da je posnetek vsaj zame, malo prehiter....zato vas prosim, če mi lahko razložite oz. pojasnite po katerih strunah se igra in na kakšen način.
Sicer pa sem zelo zadovoljna z glasbeno šolo.
P.S. Zanima me tudi, ali je morda kdo od vas že opravil kontrolno lekcijo z inštruktorjem preko skypa in kako je to izgledalo? Jaz sem prvo kar prešpricala. Kakšne pa so vaše izkušnje glede inštruktorja osebno?
Hvala za pomoč in še veliko dobrega igranja,
Lucija
Ne razumem 4/4 takta oz. ne vem točno kako se igra. Se mi zdi, da je posnetek vsaj zame, malo prehiter....zato vas prosim, če mi lahko razložite oz. pojasnite po katerih strunah se igra in na kakšen način.
Sicer pa sem zelo zadovoljna z glasbeno šolo.
P.S. Zanima me tudi, ali je morda kdo od vas že opravil kontrolno lekcijo z inštruktorjem preko skypa in kako je to izgledalo? Jaz sem prvo kar prešpricala. Kakšne pa so vaše izkušnje glede inštruktorja osebno?
Hvala za pomoč in še veliko dobrega igranja,
Lucija
Lucija- Število prispevkov : 2
Kraj : Kranj
Re: 21 lekcija kitare
Zanimivo vprašanje, tudi jaz sem jih po mailu vprašal podrobnosti o 21 lekciji in so mi poslali novo verzijo DVD, kjer pa je res dobro vidno kako in kaj.
Sem pa tudi jaz zadovoljen s temi DVDji za kitaro, tako da sploh ne koristim kontrolnih lekcij. Saj v bistvu vidim kako igram in zaenkrat nimam večjih težav. Sem pri 50 lekciji.
lp Samo
Sem pa tudi jaz zadovoljen s temi DVDji za kitaro, tako da sploh ne koristim kontrolnih lekcij. Saj v bistvu vidim kako igram in zaenkrat nimam večjih težav. Sem pri 50 lekciji.
lp Samo
samo123- Število prispevkov : 1
Re: 21 lekcija kitare
Pozdravljeni Lucija,
ja res je, konec leta smo kompletno prenovili program "kitara osnovna stopnja".
Nova verzija lekcij 2/4, 3/4, in 4/4 takt bo na voljo v vhodu za uporabnike, če pa kdo želi, mu lahko pošljemo te tri lekcije tudi na DVD-jih.
Lp Borut
ja res je, konec leta smo kompletno prenovili program "kitara osnovna stopnja".
Nova verzija lekcij 2/4, 3/4, in 4/4 takt bo na voljo v vhodu za uporabnike, če pa kdo želi, mu lahko pošljemo te tri lekcije tudi na DVD-jih.
Lp Borut
borut- Število prispevkov : 184
Similar topics
» klavir, 6. in 8. lekcija, ter 11. lekcija-vaja 2
» 26. lekcija
» 3. lekcije kitare
» kontrolna lekcija
» 26. lekcija
» 3. lekcije kitare
» kontrolna lekcija
Stran 1 od 1